Stativ- og træbukkeplads

Tiltrængt renovering af pladsen med bådestativer og træbukke!

Ejvind Nielsen, Aarhus Lystbådehavn, har tilbudt at sikre materiel/mandskab, således vi kan få området fri for ukrudt og forhåbentlig også de meget generende brombærranker.

D. 8. November 2021 vil alle de resterende bådestativer og træbukke midlertidigt blive flyttet til til P-pladsen lige nord for Krogen’s klubhus, når renoveringen af den oprindelig plads er til ende, vil de bådestativer/træbukke, som er forsynet med tydeligt båd navn og pladsejerens mobil nr., blive leveret tilbage på pladsen, de stativer der ikke opfylder dette, vil  jævnfør skiltet på den oprindelige plads, blive skrottet uden ansvar.

Når bådene i foråret 2022 søsættes, er det vigtigt at bådejerne sikre at de stativer/træbukke der igen placeres på den renoverede plads følger anvisningen på det opsatte skilt, ellers………..følges skriftens ordlyd!!!

Det kan anbefales at få udført et prof. holdbart skilt til at sætte på stativ/træbukke.

Bedste hilsen
Bjarne Ravn
Fartøjsinspektør
Krogen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *