Ny formand

Vores nye formand, Bjørn “Bønne” Petersen, præsenterer sig her:

“Jeg er musiker og spiller kontrabas og el-bas i mange forskellige sammenhænge. Desuden er jeg ansat på Det Jyske Musikkonservatorium og har været det i tæt på en menneskealder. Privat er jeg gift med Jytte og har to voksne børn.

Jeg har sejlet siden mine forældre købte havkrydseren ‘Snarken’ i 1967, som lå i Aarhus Yachtklub i mange år. Efter en pause købte jeg sammen med min bror i 2014 en Shipman 28 og var så heldig at få en plads i Krogen. Shipman’en er i 2021 skiftet ud med Maia-Kirstine, en Bavaria 32 C. At sejle for sejl og besøge Danmarks uendelig mange havne og øer og nyde landet fra søsiden er for mig den ultimative ferieform.

Som formand for Bådelauget Krogen håber jeg, at jeg sammen med den øvrige bestyrelse kan være med til at videreudvikle foreningen med øje for at bevare det unikke, mangfoldige og uhøjtidelige miljø der karakteriserer den, til glæde for medlemmerne og de mange sejlere der vælger at besøge os.”

Venlig hilsen
Bjørn “Bønne” Petersen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *