Generalforsamlingen udskydes

Grundet den forbedrede udvikling i Corona-situationen samt en del medlemmers usikkerhed overfor virtuel afvikling af generalforsamlingen, har bestyrelsen i aften besluttet at udskyde generalforsamlingen endnu engang i håb om, at det med udskydelsen bliver muligt at afvikle ved normalt fremmøde

Torsdag den 27.5.2021 kl. 1800.

Normal afvikling kræver lempelse af regeringens Corona restriktioner og det er håbet,  at dette vil ske i de kommende uger.
Placeringen af generalforsamlingen vil af ovenstående grunde først kunne meddeles senere.
Dagsorden vil være uændret bortset fra sidste rettidige frist for ændringsforslag, der med den nye dato indebærer, at ændringsforslag skriftligt skal være modtaget af bestyrelsen den 12.5.2021. Se mere info om generalforsamlingen HER.
De nærmere oplysninger om sted og forhold vil fremgå af hjemmesiden og ved opslag i klubhuset.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *