Aflæsning af elmålere

Det er blevet tid for den årlige aflæsning af alle elmålere. Har du en elmåler til din båd, skal du senest 1. juni aflæse den og sende aflæsningen til undertegnede, som står for elregnskabet. Senest 1. juni betyder: næste gang, du kommer ned på din båd!

Det, jeg skal bruge, er målernr. (ikke pladsnummer, telefonnummer, navn, fødested, civilstand, fritidsinteresser eller andet). Altså: målernummer, og selvfølgelig målerstanden. Det nemmeste er ofte at tage et billede af hele måleren (altså, hvor også målernummeret er med), og sende det på en MMS eller mail. Derefter modtager du svar med det beløb, du skal betale.

Respekter venligst det frivillige arbejde, der udføres i klubben, bl.a. i dette tilfælde med elregnskabet, ved at huske at aflæse, gøre det NU – og huske at betale straks, du kender beløbet. Ca. 90 % af arbejdet med at holde styr på de godt 70 målere, der er ude i landskabet består i at følge op og rykke for manglende aflæsninger og betalinger. Det er jo helt unødvendigt. En aflæsning (i form af f.eks. et billede af måleren, eller en SMS med målernummeret og målerstanden) tager ca. 15 sekunder. Et opfølgningsarbejde med rykkere for først aflæsning, derefter betaling, kan nemt tage 20 minutter – pr. måler!

På forhånd tak for et godt samarbejde om elmåler-systemet i klubben :0)

Venlig hilsen

Mads Falk
Tlf. 30265585
Mail: mail@madsbofalk.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *